• Tools
  • Mensen maken de transitie
  • 13 jul 2021

Online leeromgeving Plankgasvrij

Plankgasvrij is een online leeromgeving. Samen met anderen die betrokken zijn bij de energietransitie in de gebouwde omgeving breng je leerpunten en oplossingen in kaart voor een effectieve uitvoering en samenwerking. Jouw project, wijk of fictieve case staat tijdens een 3 uur durende, interactieve werkvorm centraal.

Als betrokken professionals bij de verduurzaming van een wijk sta je voor nieuwe uitdagingen, met veel verschillende partners. Hoe zorg je ervoor dat je dit als uitvoerende partners samen steeds slimmer aanpakt? Kan je leren van ervaringen van anderen uit de praktijk, die ook jou helpen om te versnellen? Het begint met samen leerpunten herkennen en delen. Speciaal hiervoor heeft Mensen Maken de Transitie ‘Plankgasvrij’ ontwikkeld.

Ook op nationale schaal

Door het werken met ‘Plankgasvrij’ draag je ook bij aan continue verbetering van de uitvoering op nationale schaal. Hoe? We verzamelen de geïnventariseerde leerpunten van alle teams. Vraagstukken die we vaak terug zien komen, zetten we breed uit om tot oplossingen te komen.

Wat moet je weten?

– Max 10 deelnemers
– Onder begeleiding
– Toepasbaar in verschillende projectfases, van opstart tot evaluatie
– Online of op jouw locatie
– Plankgasvrij is gratis!

Mogelijk gemaakt door:

‘Plankgasvrij’ is ontwikkeld door Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Netbeheer Nederland, TKI Urban Energy en Dinalog. De leeromgeving is gerealiseerd door Berenschot en Invocate en nu beschikbaar bij Mensen Maken de Transitie.

Ja! Ik wil ook Plankgasvrij

Wil je een datum plannen of toch nog iets meer informatie? Neem contact op!

Geplaatst door

Geplaatst door

Serena Scholte

Themahouder Ketensamenwerking