Over ons
Contact

Samen Slim Aanpakken

Mensen Maken de Transitie is de thuisbasis voor een snellere uitvoering van de verduurzaming van gebouwen. Alles wat we doen, is gebaseerd op de gedachte dat we van elkaar moeten leren door het te doen. Stap voor stap. Samen slim aanpakken.

Contact

Voor contact of vragen kan je mailen met:

info@mensenmakendetransitie.nl

Gesteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties hebben wij, bouwbedrijven, installateurs, netbeheerders, werknemersorganisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen, de koppen bij elkaar gestoken.

Het eerste doel wat wij gaan helpen te realiseren: 1,5 miljoen verduurzaamde gebouwen in 2030, zoals afgesproken in het Klimaatakkoord. We kijken naar betere manieren om samen te werken, delen de laatste technieken en laten opleidingen aansluiten op wat er nodig is in de dagelijkse praktijk.

“Het eerste doel wat wij gaan helpen te realiseren: 1,5 miljoen verduurzaamde gebouwen in 2030, zoals afgesproken in het Klimaatakkoord.”

Ons team

Neem gerust contact op met ons team! Mensen Maken de Transitie krijgt daarnaast de support vanuit een kernteam met de volgende deelnemers: Techniek Nederland (Judith van Heeswijk), Netbeheer Nederland (Martha van den Hengel), Bouwend Nederland (Edgar van Niekerk), Ministerie van BZK (Laura de Ruiter), MBO Raad (Sabine Mul), Vereniging Hogescholen (Frank Spuij), 4TU Federation (Andre Dorée) en FNV Bouwen & Wonen (Theo van der Werf).