• Nieuws
  • Mensen maken de transitie
  • 05 nov 2023

Nationale Klimaatweek en MMT: concrete stappen voor een groenere toekomst

Van 30 oktober t/m 5 november vond de Nationale Klimaatweek plaats! Een belangrijk moment om stil te staan bij de cruciale stappen die nodig zijn voor een duurzamere toekomst. Bij Mensen Maken de Transitie werken we aan die duurzamere toekomst door het versnellen van de energietransitie in de gebouwde omgeving

Onze aanpak is gebaseerd op het principe van ‘leren door te doen’, waarbij we samen met onze themahouders leerpunten ophalen uit de praktijk. In lijn met de Nationale Klimaatweek en de campagne ‘Zet ook de knop om’ streven wij ernaar om in nauwe samenwerking met andere organisaties en energietransitieprogramma’s die leerpunten te verbeteren en op te schalen naar landelijk niveau. Een van onze kernwaarden is (naast ‘samen’ en ‘leren’) ‘CONCREET’. Dat houdt in dat we oplossingsgericht zijn en altijd beredeneren vanuit de uitvoering, niet vanuit abstractie en beleidsmatige plannen. En dat doen we in heldere en klare taal!

Duurzame toekomst

De Klimaatweek was een mooi moment om als kans aan te grijpen om onze inzet voor een duurzame toekomst te versterken. Samen kunnen we de omslag maken naar een groenere en duurzamere wereld.

Meer weten over onze manier van werken? Neem contact op met een van onze themahouders!

Geplaatst door

Geplaatst door

Marlies van Exter

Communicatieadviseur