• Nieuws
  • Mensen maken de transitie
  • 15 feb 2022

Leerpunten overzicht: doe jij mee?

Hoe krijgen we voldoende mensen beschikbaar voor de uitvoering van de energietransitie in de gebouwde omgeving? Hoe verbeteren we ketensamenwerking en welke technologische innovaties helpen te versnellen?

Alleen samen kunnen we die versnellen, want mensen maken de transitie. Door leerpunten op te halen uit de praktijk, krijgen we inzicht in wat er moet gebeuren in de uitvoering. Signaleren we knelpunten om op te lossen en best practices om op te schalen. Deze leerpunten vind je in dit transparante overzicht. Wij horen ook graag jouw leerpunten en best practices: doe je mee?

Leerpunten overzicht

In het overzicht vind je leerpunten verdeeld in categorieën. Klap deze open  en zie de daadwerkelijke leerpunten in deze categorie. Klap vervolgens een leerpunt open en zie een uitgebreidere omschrijving. Er zijn 1 of meerdere oplossingsrichtingen bekend, herkenbaar aan de paarse ledlampen. Wanneer er al activiteiten plaats vinden, zie je dit terug bij status en aan het groene ledlampen. Dit overzicht wordt maandelijks bijgewerkt. Meer informatie over een leerpunt? Neem direct contact op met de desbetreffende themahouder via de envelop.

“Wat is er nodig om de uitvoering te versnellen?”

Heb jij ook een leerpunt?

Leerpunten kunnen activiteiten zijn die nog niet goed gaan of juist best practices. We halen ze op uit de praktijk! Bij projecten in uitvoering of in proefwijken. Maar ook vanuit onze online leeromgeving Plankgasvrij. Heb jij ook een leerpunt over de uitvoering? Of wil bij bijdragen aan het oplossen van een knelpunt? Neem dan contact op!

Geplaatst door

Geplaatst door

Lindy Nowee

Projectmanager