07 jun 2023
  • Agenda
  • Mensen maken de transitie

De Warmteklas: training voor ambtenaren & bedrijven

Op 7 en 8 juni op Landgoed ISVW te Leusden

De Warmteklas is een praktische cursus van twee dagen, waarin je leert van mensen die in de warmtetransitie actief zijn hoe zij zaken hebben aangepakt, hoe zij problemen hebben geanalyseerd en mogelijk opgelost.

De warmtetransitie is al een tijdje onderweg maar de complexiteit neemt niet af. Een aantal partijen hebben in programma’s als PAW of ELENA lessen geleerd en wat wielen uitgevonden. Laetitia Ouillet en Anne Marie van Osch misten een cursus waarin deze wielen met elkaar worden gedeeld. Daarom dragen zij hun gezamenlijke ervaring en kennis over via een tweedaagse training op 7 en 8 juni!

Voor wie is de Warmteklas?

Voor ambtenaren van gemeenten en provincies die met warmtekavels/aanbesteding of uitvoering aan de slag moeten. Voor Rijksambtenaren en beleidmakers die dichterbij de problematiek uit de praktijk willen komen. En voor commerciële bedrijven om beter begrijp te krijgen voor de uitdagingen waar gemeentes voor staan.

Voor beide doelgroepen (publiek en privaat) zijn er aparte sessies in het programma opgenomen. Bijvoorbeeld een module “hoe werkt besluitvorming bij de gemeente” voor warmtebedrijven. Zo leer je elkaars taal spreken!

Voor meer informatie en aanmelden, check de website.

Geplaatst door

Geplaatst door

Marlies van Exter

Communicatieadviseur