• Nieuws
  • Mensen maken de transitie
  • 10 mei 2023

Vacature: Project Management Officer/Scrum Master

Heb je affiniteit met de energietransitie en zou je graag een bijdrage leveren aan het versnellen ervan? Zie jij de kracht van agile werken om deze grote opgave in stukken te hakken en op te lossen? Wil je zowel ons team ondersteunen in het optimaal presteren? Solliciteer dan als Project Management Officer/Scrum Master bij ons!

Dit verwachten we van jou

Jij bent de drijvende kracht achter onze agile manier van werken. Je organiseert onze weekstarts, team meetings, sprint planningen, demo’s en retrospectives. Je houdt ons scherp en doet effectieve interventies. Je ondersteunt onze directeur bij het voorbereiden van de diverse overleggen met bestuurders en met de tafels van het Programma Versnelling Gebouwde Omgeving waar we onderdeel van zijn. Waar nodig notuleer je, om de afspraken die we maken vast te leggen.

We zoeken een collega die een hbo-werk- en denkniveau heeft, ervaring met project management in een complexe omgeving en kennis van en ervaring met agile werken (zoals Scrum, SAFe of LeSS). Wat we ook belangrijk vinden:

* Je kijkt vooruit en acteert op wat er moet gebeuren;
* Je kan makkelijk samenwerken en durft je uit te spreken;
* Je zorgt voor structuur, houdt het overzicht en bent goed in het halen van deadlines.

Dit kan je van ons verwachten

* Een uitdagende opdracht, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de energietransitie;
* Een informele werksfeer in een klein team;
* Een contract op uurbasis (middels zzp- of detacheerconstructie) voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week en een passend uurtarief, afhankelijk is van je opleiding, ervaring en competenties;
* Flexibiliteit: alleen op donderdag(ochtend) word je voor onze teammeeting verwacht in Woerden;
* Een open, veilige en inclusieve werkomgeving. We vinden het belangrijk om te werken met een diversiteit aan mensen, vanuit leeftijd, ervaring, achtergrond, gender, seksuele voorkeur en karakter. Voor iedereen is ruimte binnen onze organisatie.

Ben jij de Project Management Officer/Scrum Master die wij zoeken? Solliciteer dan door je cv en een motivatiebrief te sturen naar info@mensenmakendetransitie.nl. We kijken er naar uit om van je te horen!

Geplaatst door

Geplaatst door

Marlies van Exter

Communicatieadviseur